Prvi "pik" za selektora Srbije surovo iskren!
Željko Obradović i Saša Obradović, Foto: Starsport

bez dlake na jeziku

Prvi "pik" za selektora Srbije surovo iskren!

Govorio je bez ustručavanja

Objavljeno:

Srpski trener Saša Obradović već nekoliko sezona radi sjajan posao u Monaku, iako ga mnogi osporavaju.

Zamera mu se što daje previše slobode Majku Džejmsu, ali i to što minule sezone nije uspeo da izbori Fajnal for Evrolige.

Tim iz Kneževine je doveo zvučna pojačanja ovog leta, ali neće biti lako da se sve ukomponuje, što je iskreno priznao Obradović.

- Nova lica, novi izazovi, ali i dalje izuzetno visoke ambicije. U Evroligi, svi klubovi ulažu sve više u svoje ekipe, tako da očekujem još jaču konkurenciju. Cilj nam je da nastavimo sa kvalitetnim radom, kao i prethodnih godina - rekao je Saša Obradovića za lokalne medije i potom dodao:

Saša Obradović
Saša Obradovićfoto: Starsport©

- Da budem potpuno iskren, nisam zadovoljan u potpunosti našim pripremnim periodom. Prošle su nedelje, a i dalje imamo nekoliko znakova pitanja. Zbog povreda na Olimpijskim igrama, ali i ovde tokom priprema, nismo mogli da treniramo zajedno. Trenutno nemamo čistu sliku toga, kako će tim izgledati ove sezone. Pre nego što počne Evrolige, moramo tim da dovedemo u bolje vizičko stanje - zaključio je srpski stručnjak.

Inače, Obradović je prema domaćoj javnosti prvi favorit da nasledi Svetislava Pešića na klupi košarkaške reprezentacije Srbije.

Bonus video:

02:32

Željko Obradović o početku priprema Partizana

(Espreso sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.